دکتررضایی
تحقیق و پژوهش مبنای توسعه جوامع بشری محسوب می گردد. تحقیق و پژوهش مبنای توسعه جوامع بشری محسوب می گردد. دکتررضایی صوفی رییس دانشگاه پیام نور به مناسبت هفته پژوهش در پیامی خطاب به دانشجویان ، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان گیلان ضمن تبریک هفته پژوهش به ایشان گفت : جوامعی که امروز به مرز پیشرفت وتوسعه رسیده‌اند همگی در سایه توجه به علوم و فنون و پژوهش‌های کاربردی توانسته‌اند مسیرهای سخت و طاقت‌فرسایی را سپری کنند.

دکتر رضایی صوفی ، رییس دانشگاه پیام نوراستان گیلان:

تحقیق و پژوهش مبنای توسعه جوامع بشری محسوب می گردد.

دکتررضایی صوفی رییس دانشگاه پیام نور به مناسبت هفته پژوهش در پیامی خطاب به دانشجویان ، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان گیلان ضمن تبریک هفته پژوهش به ایشان گفت : جوامعی که امروز به مرز پیشرفت وتوسعه رسیده‌اند همگی در سایه توجه به علوم و فنون و پژوهش‌های کاربردی توانسته‌اند مسیرهای سخت و طاقت‌فرسایی را سپری کنند تا بتوانند در حرکت بنیادین و ریشه‌ای خود بهتر از هر زمان دیگر اقدام کنند. وی ادامه داد ، پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعة همه جانبة یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است . وی ادامه داد مطمئناً یکی از خاستگاههای مهم تحقیق و پژوهش دانشگاهها هستند که با اهتمام و جدیت اساتید و دانشجویان در امور پژوهش قطعاً پیشرفت های علمی در کشور اسلامی را بهمراه خواهد داشت . وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به امر پژوهش که فرمودند . پژوهش وفناوری ضامن تداوم سربلندی ایران اسلامی درعرصه های مختلف علمی است گفت : تحقیق و پژوهش در عرصه های مختلف علمی از جمله وظایف اصلی و وظیفه همگانی تمامی سازمان ها وخصوصاً سازمان های فرهنگی محسوب می گردد و جامعه دانشگاهی نیز باید با ارائه تحقیق های علمی وسودمند و عملیاتی در این مسیر مهم گام بردارد. وی همچنین اعلام کرد برای گرامیداشت هفته پژوهش مراسم بزرگداشت هفته پژوهش دانشگاه پیام نور استان گیلان در هفته پژوهش برگزار می گردد.